Как да разбера дали е подействало?

Ще знаете, че ellaOne® е подействало, когато започне следващата ви менструация. След прием на ellaOne® повечето жени са с нормална менструация в очакваното време. Но при някои менструацията може да дойде по-късно или по-рано от обикновено.

Ако менструацията ви закъснее с повече от 7 дни или е необичайно слаба или необичайно силна, или ако имате симптоми като коремна болка, гадене, повръщане или тежест в гърдите, или ако имате някакви съмнения, че сте бременна, трябва да направите тест за бременност.

Бременна след ellaOne®?

Ако сте взели ellaOne® случайно по време на бременност или сте забременели, въпреки че сте взели ellaOne®, HRA Pharma (притежателят на разрешението за употреба на ellaOne®) би искал да получи повече информация относно вашата бременност. Информацията е анонимна, за да се запази поверителността ви.

Можете да съобщите информацията на адрес: www.hra-pregnancy-registry.com или да помолите вашия лекар да го направи вместо вас. Силно ви препоръчваме да се свържете с вашия лекар възможно най-рано по време на бременността.